"Смертельна зброя ,то -розпуста" - ТАК! А згадайте через що були знищені Содом і Гомора? В деяких країнах Європи, Азії, Африки - не нормальні стосунки між жінками, чоловіками (а скоро й дітьми, хоча в Інтернеті це вже давно), подібні до вказаних Біблії. Лишилося кілька десятків країн, що опираються насуваючій розпусті. Одна з них - Україна. Але телебачення, "жовта преса" зробить усе для того, щоби і нас накрило хвилею цього багна... Тут зупинюся, бо зараз як "понесе". Просто Ви зачепили болючу тему...
Кайф. В моїй країні всі під "кайфом", Хто від висот,хто від низин, Бомжі на кожнім перехресті І алкоголік не один. Дим цигарок іще в утробі Малятко наше пізнає, Життя у нас не стане ліпше, Якщо вже нація гниє. Згадайте ж,всі ми працьовиті, Було в нас краще все й своє, Тепер з торбами йдем по світу, Китай непотріб продає. Хто винен і чому так сталось, На це я відповідь не дам, Скажу лиш :"ДАрма розбратались, Тепер,як воші - кожен сам."
Але ж його назвали "недосконалим"і "товстим"перо натякнули що,мовляв,все мною написане - не є поезія,щирість коментаря залишається відкритою,щиро дякую за підтримку.
"Смертельна зброя,то -розпуста, Звела в нівець готовність..."Залишається не зрозумілим готовність до чого ? Я,звичайно ,не майстер слова ,але б тут трішки б щось змінити чи дописати, а це вибір за автором,тема дуже болісна для кожного із нас,тому розум підкаже правильний варіант,успіху вам.
Панове ,ПОЕТИ ,я не притендую на лаври ,чи перше місце на АНУМО ... Та душать мене думи тяжкі ,дай з Вами ними поділюсь -но ... А Ви, думки вберіть у пір*я ,заставте високо літати ,Вашим талантом - творити мрії ,не тільки скал дано лупати ... Дякую Усім сердешньо !!!
коли чорти на повну в жорнах душі зажорнують , Тоді ,будь певен ,труд поета Люди поцінують . Та ця пора за мить , не за далекими горами , Чимдуж скалу лупіть ,байдужості позбавмось поміж нами .
Скала дрожить і тріскає по швах , Омани зіржавіли грати. Невичерпою сила є в словах- Іржу на порох зітрем ,брате !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")