Мені сподобався останній катрен тільки чуть- чуть би підправити. Ґвалтують все, закони, честь, права, На лаврах носять підлу поведінку, Яку злочинна влада покрива, Лиш для свавілля і брудного вчинку.
Схиляє нас якесь чадне створіння, Кому, о небеса, це так потрібно? Відчути гнів за злим його велінням, Собі дозволить те, щоб жити гідно. Межу переступили помста, кара, Заради розкоші й свого дозвілля, По нам завдали затяжкі удари, Зламавши спротив і його зусилля. Хтось хибні одягає багряниці, Сховавши сонце для розваг своїх, Злодюг усіх везуть на колісниці, На згубу залишивши дикий сміх. Гвалтують все: закони, честь, права, На лаврах носять хибну поведінку, Яку злочинна влада покрива, Заради зла свого брудного вчинку...
пане Іване, Ваш вірш доволі актуальний та душевний, але збої в ритміці дещо псують загальне враження. Я спробував написати свій варіант, трішки пікоригувавши Ваш твір.. Вбачаю його таким,як щойно написав,але змінювати в ньому щось чи ні - вирішувати Вам,як автору.. Натхнення Вам!Творіть, у Вас чудова поетична душа..)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")