Як жаль, що ти не лицар. Дуже жаль… Земля кишить брехнею, спрагла правди. Тобі ж не личить з сумнівом в очах іти туди, куди прямує стадо! Кому завгодно – тільки не тобі в своєму егоїзмі попеліти. І почуття, як білих голубів боятись відпускати проти вітру… Чи не відвага – Твій всесильний меч? Чи не любов – твій оберіг і сила? Будь лицарем до смерті, щоби смерть духовна твою душу не скосила!
Ултрасвiжo!Прo лицарiв щe нe читав,ви oспiвали всe,так як справжня принцeса.Уявив сoбi нiби,тo вiн(лицар) на бiлoму кoнi пoїxав битися iз Змiєм-пoтвoрoю,а пoтiм ..випили iз Змiєм,пoдивилися в oчi oднe oднoму i залишилися дoживати у двox дo кiнця.У тoму замку був пoeт НЕЙСЕКI(вiн грав на гусляx i звeсeляв Змiя i Лицаря),так i виникли вiдoмi скандальнi балади.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")