Я не буду оригінальною. Все, що ви описали було, і слава БОгу, пройшло. Пройдений відрізок часу назад не вертається, а життя йде вперед і заставляє творити нове, хотілося б краще.
Дякую за завідгук.Історія може відбуватись двічі:один раз,-як трагедія а, другий,-як кумедія(фарс).Якби наше суспільство знало досконало свою історію то,не відбулося б оте помаранчеве лицедійство на Майдані 2004року ,і не було б таких наслідків, як сьогоденне узаконеня при владі кримінальної "братви".
Про це варто пам*ятати ,щоб нове плекати , Лізе всякий керувати ,бо без ГАЗДИ в хаті ... Нам не винні яничари ,ляхи з москалями , Не шануєм самі себе ,ще й рідної мами ... Як зростимо в своїм серці дух високо -чистий Одінеться й Україна у шовк та намиста ...
Дякую за відгук.Ви майже продовжили мої думки.Ні хто, крім нас не повинен в тім, що Україна лежить в руїнах.На превеликий жаль, високо-чистої моралі занадто мало, щоб Україна стала міцною і незалежною державою.Потрібні ще й світлий розум, щоб не дурили,та міцні м"язи, щоб "ні хто не пхався в хату". Щиро Ваш однодумець.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")