п. Катрусю, все дуже точно описано, реалістично, правдиво., Ta Хочеться в поезії "свіжого штриха" , хочеться прочитати щось із новою подачею, щось такого чого ще ніхто не писав ( незважаючи на те, що проблема і тема залишаються тими що і були) За Дух вірша- усе ж
Майдани наших доль, Майдани наших мрій... Втомились від неволь, чекаємо прозрінь. Стежками одкровень не ходимо давно. Темніє білий день, видніє прірви дно. Помножені страхи обіймами зневір, Уроки власних хиб не знані до сих пір, На карті "білих плям" не видно вже межі. Знекровлена земля. Знов гострить хтось ножі. Розчавлені серця лещатами оман. Зрікаємось Творця. Попереду туман. Забуто шлях прощень. Зсудомлена душа Народу, що сліпцем блука по манівцях...
Крізь терня і біду, віки поневірянь Майдани наших душ чекають воскресань!
Трембітно , тобто сильно, патріотично і без пафосу. Ось тільки, боюся, що заморські правлячі еліти від цього можуть постраждати. Як так воно може бути, щоб нами можна було не керувати. Тут нардепи за тридцять срібняків будя-який закон проштовхують, а тут на тобі ....
Погубить нас ця ВИГОДА, всю землю і її мешканців - погубить...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")