Іван Данилюк народився 1950 року в селі Троїцьке на Дніпропетровщині. Закінчив історично-філологічний факультет Дніпропетровського державного університету. З 1974 р. працював у засобах масової інформації міст Новомосковська, Павлограда, смт. Васильківки на Дніпропетровщині. Нині – заступник редактора районної газети «Васильківський вісник». Не спиняйте покоління, Що росте поетами! Андрій Малишко До класиків достукатися важко, Вони од слави стали геть глухі І провінційних геніїв замашки Сприймають ніби наміри лихі. Та з запахом баштану, саду й глиці Вірші, підбиті на семи вітрах, Летять над чорним трактом до столиці, Немов поетів спопелілий прах.
|