Кого Ви закликаєте ,поете, на боротьбу, чи щоб з колін, вставали, рвали всі тенета, чи слухали церковний дзвін?
Кому потрібні Ваші вІрші, тим, хто і так майже мудрець? В житті всі аргументи інші... А чи достукаєтесь до сердець?
Слабкі і боязливі духом, шукати правду не підУть, вірші залишаться, лиш звуком, де рабська тліє каламуть...
|