По - різному всі пишуть вірші: буває, хтось думки вкладає, у когось - ці рядки, як пісня, а інший - душу вириває. Є і такі - неначе хворі: слова сумні і хаотичні і теми недалекозорі, та фрази їхні фанатичні. А що поет сказати хоче? Дурити світ? Чи веселити? А може, подивитись в очі і цінності життя розкрити?.....
|