Тарас Григорович Шевченко- Поет від Бога рідної землі, Родився ти на Україні І лиш для неї писав вірші свої.
Життя прожив ти не даремно Багато віршів написав Ішли роки, та твої вірші Народ у серці залишав.
Пройшли роки,та твоє слово Веде людей всіх на майдан, Щоб захистити свою волю Зірвався Київ немов вулкан.
Спасибі дорогий,Тарасе За твій "КОБЗАР" і "ЗАПОВІТ" Що крізь роки проніс народу Душі поета яскравий світ!
|