Згубилися поети Серед сторінок … І посеред Слів … Падіння їх і злети І хто б це- зрозумів … Ще вміло нам казали б В піснях мовчали … би … Життя зміст слів давали б У нову сутність днів . Та ні … Вони не мовчали . Кричали … Хто як зумів !
Деколи дуже важко писати такі вірші , хочеться так багато сказати , але не вистачає слів , а може здібності написати багато і про все , та щоб поменше слів , мабуть все ж не вистачає досвіду писати коротко і ясно ...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")