Прекрасний майстер слова,
Простий в портрет,
Проста й звичайна Його мова,
Проте душа Його - казкова...
Обман,
Омана дурня? - Може!
Обуза ран,
Оскільки марно біль тривожить
Оте "натхнення", що так гоже..
Ефір,
Епіграф для суспільства.
Ефект як твір
Енциклопедіі для здирства.
Етюд фантазій для презирства.
Туфта,
Та тільки зі старанням,
Таки жива-
Трагічна доля у сказаннях.
Трагікомедія в зізнаннях.
.
|