хода могутня і невтомна ,
життям по смерті вічно йде ,
це від Шевченка вічна мова ,
це сила слова і пісень ,
всі хто читає добре знає ,
не в постаменті він стоїть ,
Шевченко словом привітає ,
продовжить словом кожну мить ,
читай слова , його розмова ,
досі лунає на устах ,
встає Шевченко Знову й знову ,
у ворога вселяє страх ,
вивчай душею вічне слово ,
Шевченко у душі звучить .
міцний він силою любові ,
для України треба жить .
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")