Гарна чуттєва лірика. Сподобалось, тільки у лінійці "Син каву лишив на столі," слово лИшив різонуло, мабуть, це якийсь діалект. Ні, можна читати з правильним наголосом ЛишИв, але тоді збивається ритм, а чи не краще буде написати - Лишив син каву на столі і тоді ніяких питань не виникає. З повагою.
Повністю згоден із попереднім коментарем . Син каву лишив на столі,- цей рядок вибивається із простого читання . можливо так - Лишив син каву на столі ! Просто переставити слова .
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")