Щоб написати першу риму, не треба їхати до Риму...
Щоб написати першу риму, Не треба їхати до Риму, Думки, бажання, ручку в руку, І маєш рими запоруку… У мові стільки слів і толку, Неначе ниткою у голку, Береш емоції у копи, І вишиваєш їх у стопи… Натхнення вирине нізвідки, А ти, вдихнувши запах квітки, Окрилишся теплом душі І видихатимеш вірші… А потім цю незриму ласку Обгорнеш у щоденну казку І мимоволі кожну тему Життям напишеш у поему…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")