Складається враження, що Ваші думки народжуються вже у римованих фразах, а Ви їх тільки записуєте. Може, це не погано, може, Ви знайшли новий стиль, але це покаже тільки час. Тема вірша, як завжди хвилююча і емоційна.
Дуже гарний спогад про шкільні роки. Мої батьки вчителі і я ціную вчительський труд. Багато є вчителів дуже добрих, які вміють донести до учнів свої знання, доброту, ніжність, чесність і порядність, та вміння поважати інших. А хороший приклад завжди запам"ятовується. Бачу,що, Ви, дуже добра, щира людина і всі гарні риси характеру у Вас, присутні, а це головне. Бажаю творчих успіхів! Щоб, Ваш, поетичний струмочок наповнювався все новими і новими творами... З повагою, Алла Баранкевич!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")