Відлетіло золоте дитинство..
Недавно бігли в перший клас.
Роки тікають так швидко..
Тепер журавлі вдаль летять.
Радість посмішки випусників,
Які держаться за руки.
Де зустрічі ..світанок золотий
А далі віє розлука.
Перед вами відкриті шляхи ,
І неізвіданий світ життя.
Де доля чужих берегів..
Понесе вас в майбуття.
Вперед летіть журавлі ..
До своєї завітної мрії.
Злету вам висоти..
Мирного неба і надії.
Памятайте стежку шкільну..
Незабувайте своїх вчителів.
Плекайте в душі, любов і доброту,
Щасливо вам журавлі.
Вертайтесь завжди до рідного порогу..
Нехай зірками золотими ..стелеться ваша дорога.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")