Почну спочатку Перо висмикували з крил – А – я літала! Кістки у їжу кидали, А я – мовчала! Мене лякали: не люби! А я – любила! Мені казали: біль гіркий, А я – терпіла! І ворогів не смій жаліть, А я – жаліла! Мене колись збивали з ніг, А я – вставала! А ще казали – не знайдеш, А я – шукала! Мені всі кидали: не мрій, А я – в надії! А коли буде катма сил, То я – зумію! Якщо ж хто визве на дуель, - Прийму перчатку… І вже коли поникне світ, - Почну спочатку!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")