Моя ти мово, мово солов’їна Для мене ти, як ненька-Україна У мене в серці ти завжди живеш Де гарну мову ще таку знайдеш? Англійську, польську знаю іще я Ти ж, моя мовонько, від солов’я Найкраща й рідна, мово, ти мені Й коли б не був на тій я чужині Для мене рідна ти, одна – єдина, Як і найкраща в світі Україна!
Повторювати можна і образи , тоді вони краще осідають в душу , просто треба інакше оформлювати , я також в Біблії читаю повторення , для чого - щоб люди краще сприймали правду з різних боків різними словами , і від різних людей , а як по іншому ... Не всі ж генії і можуть мати геніальне ?!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")