я хамові вульгарно й відповім: ти-член і болт, зіпсований банан, ти- запальничка, просто - піся і качан, ти- хрін, ти- ковбаса і огірок, ніякий ти- не вчений чи пророк! сосиска ти, ти - чупа-чупс, цукерок, ти-сім'явивержитель і еякулятор, достоїнство і господарство третьої ноги, ти- двадцять перший палець чоловіка, твої мізки- немов любилка і ціпок, бо не второпав ти один урок: коли ти- хам і інших ти підводиш, то ти лише одне доводиш: ти- черв'ячок, стручок, обм'яклий перець, сарделька ти, обріз й залупа, пацан, голівка, стрижень і дрочило- тебе життя нічого не навчило, ти підставлаєш завше всіх своїх. кінець ти, краник і піпетка, ти- стовбур, ти - бурулька, ти -тичинка, ти-шланг, ти- важіль, апарат і прутень, ти - козлодій, черв'як і трутень, ти- олівець, кукан і пупсик, ти- баклажан, ти- тузик, джонні, бобик, ти - піндик, тросик, ниточка, канатик, ти- довгомір, шурупчик, стильний братик, ти- трубка, ти - кардан, стояк, ти- линдик, ти- затвор і джойстик- не вояк! ти- телескоп, качан, любило, дишель- ну, почекай, прийде твоя пора от лише!
1. український словник синонімів подає ці слова як прийняті в ужитку; 2. кожен хам знає, що поступає вульгарно і непристойно, не гребуючи ні словами, ні діями; 3. якщо уся Нація дозволяє собі главу ворожої держави називати "х...о", то ці слова - навіть дещо зам'які!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")