як живе богато,
ту той- ше богатше!
як жиє висело-
той ше- висельши!
тре було ся вчити,
кули-с був мулодши!
а, типер, як старши,
і які-с мудрійший,
твої типер мислі-
для всіх - гулувнійші?
ти- баржи високий,
він-меньши лінивий,
али шось так більши смутно,
і ни є файнійши,
али кулись було,
було найфайнійши,
а, скоро, вже стани,
стани ше студіньши,
і будити вдягати
кужух найчастійши.
найбарже ми то цікавит,
шо то с того буди,
найменьши мине цікавит,
шо там скажут люди.
видиш, який цьвіток
на полі червений?
видиш, який там листок
на курщі зилений?
а, які там сьвітлі зорі
на виликім небі?
то ти-ліпший,
то ти-гірший-
шо тубі ше треба?
як ти добри,
буди ліпши,
аби - шу ни гірши!
як ти чудно,
буди чудніши,
аби- ни смутніши!
як ти мняхко,
буди - мнякши,
аби тілько - простше,
буди добри, буди добре,
кули ти- хуроший-
буди всьо, аби- здуровля,
будут ше і гроші.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 154 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")