Забриніла колискова, Заспівала тихо казка, Материнська рідна мова, Неповторна ніжна ласка. Над стареньким верболозом Вчаться пташечки співати, А мене навча матуся Словом рідним розмовляти. Ось така проста наука, Споконвічна і чудова, Звеселяє і хвилює, Материнська рідна мова.
|