Слово могутнє,слово від Бога, Слово матусі - це рідна мова! Лагідна мова, моя Українська, Що освітила любов материнська. Мова багата простого народу Має в розмові свою насолоду. Мова співуча,як в нагороду Лине піснями від роду до роду. Різні мелодії ніжні, та милі Душу чарують у кожній родині. Кровна для когось німецька, російська, Нам наймиліша - своя Українська. Чом нашу пісню так зАнапастили? Чом на чужую її замінили? Часто співають у будень і свято Словом чужинським, не розібрати. Може чарівні комусь вони й милі, Нам вони зовсім - не зрозумілі. Доки ми будемо свого цуратись І рідну мову свою зневажати? Нумо любити всі мову Щиру, співочу, чудову! З західних міст аж до сходу Хай лине мова народу! Світом, давайте, дружити! Всіх поважати й любити, Та рідну мову давати родині, Бо ми такі в світі – єдині!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")