– Спробуй «Ідеал» – і в тебе вийде! Що? І звідки «вийде»? От цікаво!) Рекламний ролик нашу молодь не обійде, Щоб не навчити її «суржику» лукаво.
У нас же «вийде» – тільки те, що ноги має: І рік, і час у нас «минають». Дощ – «спада». У росіян же це все «ходить», бо не знає Синонімів російська. От біда!
Тому-то: – «Спробуй «Ідеал» – і все одержиш»: І стан стрункий, і настрій на додачу. А головне – не «суржикуй». Навчайся, перш ніж Ти вийдеш в світ, Оберігать вкраїнську вдачу!
хороша тема і ідея, але обірваність форми вірша не дає однорідного сприйняття. 4+ наснаги та подальших творчих пошуків!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")