Рядок у вірші-ритм і форма
Немов мелодія душі
Зринає спалахом у горнах
Вогнем пече гріхи чужі .
Я бачу світ таким таємним.
Крик вороння,
Спів журавля-
На перший погляд все буденне
Але насправді – це брехня.
Усе вирує в танці дивнім
Ген придивись
У неба вись
Немов у сні своїм чарівнім
У мить творцем поет відкривсь.
І хочеться мені співати
Але на жаль
Душі печаль
Немов скувала міцно грати
І знов руйнується грааль.
І знову я берусь за працю
Тече рядок
У ритм думок
Можливо щось на світі значу
Іду вперед за кроком крок…
|