ЛИШ СПРАВЖНЄ ВАЖИТЬ!
Когось торкає крилом незримо предивна птаха, а хтось ґвалтує стражденну риму, без тіні стра'ху, що тій пташині понад-небесній шматує крила, обрубки думки бажає вплести в рядки безсилі.
Чом він не бачить, що та пташина закута в пута? Хоч снить про неба ясне проміння і прагне Суті. Чи він не чує, що білий янгол рида безмовно, бо споглядає, як в душах спраглих вбивають Слово?
То ж не плекаймо свою бездарність, хоч світ й лукавий, шануймо птаху понад-захмарну, не прагнім слави. Лиш справжнє важить - збагни нарешті, поглянь в глибини до свого серця - там під арештом сидить... Людина!
|