Я у віршах віддушину знаходжу, У них всі думи, всі мої слова,Я на рядки життя своє розложу, Буде там радість в них, і біль моя. У тих віршах уся моя родина, Мій рідний край,домівка моя там, Довірити я б не змогла людині, Все те,що я довірила віршам. Той сум,ту радість, зістрічі,розлуки, Всі у рядки лягають раз-по-раз Як зовсім опускаються вже руки, Їх всі я перечитую не раз не раз. Перед очима промайне все світле, Сумне й веселе,часом і смішне, Ніщо не зможе серце так зігріти, Як гріють вІрші все життя мене.
|