На творчому вечорі Олена сказала: «Не важливо — приведе поезія людину до вершин визнання чи ні. Однак найголовніше те, що вона робить її набагато добрішою. На мій погляд, у цьому і є призначення поета...». Олена Ткачук (м. Дунаївці Хмельницької області) - лауреат цього вернісажу Що Ви думаєте про цей вислів Олени Ткачук? Пишіть, голосуйте за цей матеріал.
|