Гарна задумка та проблема із наголосами. Добре було б, якби кожний катрен був побудований на протистоянні, - два рядки позитиву, два - негативу. Наприклад: "Натхнення живе у миті,- Від сонця у небі блакитнім. Коли почуття уже вбиті, Вірші не такі оксамитні..."
Особливо не рифмував , але другий куплет трішки вибивається із загального плану у ритмі ... І для мене це якось дуже виразно , а так задум хороший , тільки б ще доопрацювати
Знаєте , я вас дуже добре розумію . Мої перші спроби були для мене важливі . і мені здавалося , що я вже неперевершений поет . а всі інші - ніхто . Але це з початку . Потім , я заглибився глибше в читання поезії інших ( навіть на початках сайту , що роблю і зараз періодично ) потім почав читати глибше класиків , сучасних поетів , і зрозумів свої слабості . Я спочатку ображався навіть на , як мені тоді здавалося , не слушні зауваження , але згодом зрозумів , що більшість тут на сайті - хочуть лише допомогти , і почав трішки краще писати , як я зараз вважаю , але я не друкую відразу , а через деякий час . може через місяці , після може десятки раз перечитування , і знаходжу помилки ... Може спробуйте ...
останній коментар - це шутка) я дуже самокритична людина!і поважаю вірші інших авторів, уважно і в більшості випадків із задоволенням читаю. у мене немає завищеної самооцінки, - я підхожу до критики з гумором (руки не трясуться). ті вірші,що я публікую, на даний момент - це мій рівень - я їх вичитую, повірте!!помилки бачу уже в процесі опублікування та вашої критики - так легше вчитися, тому навпаки, мені необхідні критичні зауваження!)неперевершенним поетом я себе не вважаю, але і не найгіршим. якщо вірш не цікавий і не зачепив - його,зазвичай, не коментують)мені,взагалі,імпонують білі вірші-роздуми, які я першими і писала))наступний вірш - буде без катренів)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")