Рішучий і сміливий тільки зовні, Душею охолов я і прижух. Під зорями у тиші невимовній Боюсь ступить на осені межу. Спливає в даль поволі та нестримно Безрадісна зірчаста течія. І поміж зір ніколи не проблимне Уже, напевно, зірочка моя. Вкарбована у тьму, не потьмяніла, Хоч зримо засіяти не змогла, - Вона пливла засмучена, як вміла, Над німотою вашого житла. Відваги трохи треба і везіння, Щоб не упасти, з часом не згоріть, Щоб подолати те земне тяжіння, Що іншим зорям обрива політ. Було всього!.. У почуттях нестримний Донині я не схожий на ханжу. Під зорями у тиші невимовній Переступаю осені межу…
Олексію, думаю і я нерідко та багато над чим, але від тих думок радості не додається, а тут іще депутати повертаються із зіпсованих їм відпусток, телевізор бубнить позад мене, і ліньки вимкнути його, але співчуття до них ніякого немає, немає веселощів від власних запізнілих думок про наше життя і власні кроки по його дорогах... Дякую тобі, Олексію.
То це ваше поетичне перо саме видає такі романтичні шедеври? Я думала, що то шкварчить Ваша душа, а то шкварчала Ваша папироса? Зараз буду ридати! Охолов і пожух душею! Безобразіє! Поверніть нам нашого Didа! То по приколу. Захотілося, щоб Ви посміхнулися. Насправді - дуже гарно, навіть коли сумуємо з Вами... Все буде добре. Усміхніться!
Повеселила ти, Людмило, мене своїм коментарем. Спробую зараз підняти настрій собі та оточуючим мене людям, хоч бажання робити це саме сьогодні у мене не було ніякого, та й вірша іншого уже був готовий розмістити на сайті... Щиро вдячний тобі за те, що пробуєш повернути гарний настрій людині тоді, коли у неї одні прикрощі...
Я сама задумалася... але поки що не сумую, - радію, що з осінню у душі творите. Творіть, Вікторе! Без Ваших віршів сайт вже не уявляється і це - прекрасно!!!
Дякую тобі, Оксано. Мені без вас також було б дуже одиноко і сумно в житті, адже на сайті з багатьма із вас уже давно встиг поріднитися душевно, не уявляю зараз свого життя без спілкування із вами, чесно...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")