* * * Впала зірка просто на долоню... Попросити б в неба добру долю, Я ж взяла та й пісню попросила, Бо не відала, не знала, що творила,– Зачарована була її красою, Ніби світ весь був переді мною. Думала, ото вже буде свято, Як та пісня з’явиться крилато,– По-весняному навкруг все стрепенеться, Що тривожило – забудеться, минеться. А вона тихенько прилетіла І на серце сіла наболіле... Я веселої хотіла та дзвінкої, Чом же, Боже, дав мені сумної?
|