Тікай скоріше моя мила музо
туди, де сяйво вічності зірок
і мимоволі ти мене примусиш
зробити далі свій наступний крок.
Тікай від мене, наче блискавиця
з полону хмар до стиглої землі
й можливо ті, що у руках синиці
ще полетять як справжні журавлі.
Відкинь з душі останні застороги
й біжи вперед невидимий учитель,
а я шукатиму стежину до дороги
паломником, в свою-твою обитель
Тікай скоріше кольоровим світом,
залиш мені лиш тінь від силуету,
як не знайду я промінь твого світла-
ти станеш мрією маленького поета.
|