Про себе
Я
не письменник, просто так
Пишу
що серцем відчуваю.
Що
в душу вітром занесе,
Як
муза риму посилає.
Людина
я пряма, проста,
Гординю
величі не маю.
Маю
життя і є мета,
Зло
від добра ще відрізняю.
Напишу
віршик, не судіть,
А
з розумінням прочитайте.
До
роздумів слова візьміть
І
за відвертість не картайте.
Потроху
я всього відчув,
Вірші
тож різні, романтичні.
Хто
прочитав то не минув
Ні
філософські ні ліричні.
|