Відкрию маленьку таємничку, я живу як би на полі, тобто один будинок а навкруги одне поле, як зліва так і справа, тому мені Ваш вірш надзвичайно рідний
Вірш беззаперечно чудовий, але незрозумілий один рядок: Усі їх вип’є до останку. ХТО ВИП*Є
А тут як на мене рима вибивається, і мабуть через поля,окриля
Прокинусь і піду в поля Шукати спокою й натхнення. Там душу спраглу окриля І поїть думи новодення. МОЖЛИВО СЛІД КРАЩЕ ПРОРИМУВАТИ ЦЮ ЧАСТИНКУ ВІРША...
"Усі їх вип"є до останку" - це про вірші, про які говориться вище, а вип"є їх - отой "хтось". Щодо окрилення полів, то там все нормально, на мій погляд.
І не навчає яйце, а разом творимо, співтворимо. Ви висловлюєте своє бачення словосполучень, я своє, Ви подаєте його (бачення) у коментарі, я, поглянувши по-новому на нього, роблю свої висновки. А в підсумку - бажано щоб з"явилася добра поезія. Щасти. і Дякую за відмінно.
Що за птах, що піє чисто? А може "а я прокинусь і в поля піду у пошуках натхнення...", я щось перечепилась у тому місці "прокинусь і піду в поля"... А віршик гарний, світлий, лиш кінець проситься мені якийсь інший, але то мені...
Це так часто буває вранці, спросоння, перечіпляються (жарт). Як на мене читається нормально, але щиро дякую, може згодом відчую, що щось там не так, бо гвіздок забитий - тепер голова всерівно буде про те думати. А про кінець думаю...
Гарний вірш, Ігорю. Мені до вподоби. Зауваження Вам уже зробили інші користувачі. Від себе ж додам, що Вам, дійсно, треба б ще попрацювати над цим твором, бо він цього вартий. Успіхів!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")