"Ні,кожен вірш Шедевром зветься, Якщо є щирості ростки, Він болем.,радістю озветься, В чиїйсь знеболеній душі." Ви,Любочко ,молодчинка,на катастрофічно в житті не вистачає таких людей,як ви.,щиро дякую за те що ви Є.
Я буду щиро рада своїй помилці,але,на жаль,життя показало, що мало знати людину не один рік для того,щоб ствердити, що вона твій ДРУГ.Бажаю,щоб у вас ніколи не було таких розчарувань.
Знаєте, я завжди собі думала от чому люди дружать, чи починають дружити? - тому, що в них інтереси однакові, збігаються поглядами, цілями і т д. А чому починають сваритися, зраджувати та іти геть? - тому, що інтереси ці з часом змінюються, пріоритети ламаються і т д!!!
Зараз, на жаль ,інтереси у багатьох однакові,"першому б заняти найкраще місце під сонцем "і не важливо якою ціною, цю прописну істину я усвідомила лише після "кількох ударів у спину " від людей з якими була в дружніх відносинах багато років.
Таке життя, що кожен сам за себе, а найближчий друг може виявитись найзаклятішим ворогом, на жаль цьому життя навчило мене! А взагалі, найкращий і вірний друг у нас є - це МАМА!!!
так, але приходять часи, коли наші батьки нас покидають, і тоді ми стаємо друзями для наших дітей! І це є дуже важливою місією, адже мамі, котра постійно свариться - дитина нічого не розкаже, не поділиться з проблемами, а от мамі, котра попри негаразди завжди залишається другом і підтримує замість того, щоб насварити - дитина багато чого розкаже. і я все це сказала не від голови а з життя і не лише мого!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")