Я не люблю тебе тільки словами
Я люблю тебе серцем своїм.
Все, що було і буде - за нами.
Я став давно вже навіки твоїм.
Я не люблю тебе тільки словами
Німа любов моя просто без слів,
Як за важкими сторінками драми
Хто з нас перший цього захотів?!
Все, що було і буде – за нами…
Все, що не було примарам у сні
Всеодно змиє дощ за ногами
Сліди наші крізь пройдені дні.
Я люблю тебе дні вже за днями
І все, що я можу сказать,-
Я люблю тебе не тільки словами
Бо словами не можна кохать!
|