Свята правда. Люд майдани збирає за правду, І за безцінь марнує літа, Її сіють посеред народу, А вона, чомусь, в полі зроста. Виростають там зерна свободи, Наповняється благом земля, І єднаються, в слові, народи, Як єдина словенська сім’я. Вільний вітер, нашіптує квітам, Свої ніжні, ласкаві слова, На ланах, що засіяні житом, Там, живе, наша правда свята.
|