Снігів зачерствілі скоринки
Розкидала
зимонька сива.
Розсипалась ніч на
сніжинки,
Холодні малесенькі
дива.
Не втратив мороз іще
сили:
Над хатами дим білий
- в небо.
Нам спогади в снах
залишили
Все те, що забути вже
треба.
Та тільки, на жаль, я
не знаю
Чому неможливо
забути.
Для чого я ще
пам"ятаю
Щасливий закоханий
лютий.
Сніги тоді впали в
коліно,
В заметах стежинки
губились.
Здавалось, що
трапилось диво:
В засніжений вечір ми
стрілись.
Безумство було чи
кохання -
Навіщо тепер мені
знати?
Розсипалась ніч на
мовчання,
А пам"ять не
вміє мовчати.
|