І все ж біжить вона , біжить
По сходинках кар' єрних
та плани різні в голові,
у подумках химерних.
І стан її стрункий такий,-
найкращий в рестораніІ
і подруги гарнючі теж,
шепочуться у залі.
Зайде тихенько в дім вона,
На ключ закриє двері,
і холодом від стін повіє,-
не хочеться вечері.
І чай холодний не доп'є,
Нудьга тяжка накриє,
подумається лиш про те,
Щоб в двері подзвонили.
А дім давно стоїть пустий,
Що робити ? - мабуть знає:
дзвінок до друга одного,
який давно кохає?
|