Ти
будеш у синьому платті,
У тім,
яке так тобі личить,
Як
очі твої синюваті
Та
часом такі таємничі.
Те
ультрамаринове плаття,
Оздоблене
ніжно квітками,
Неначе
тендітним лататтям,
Що
часто мандрує ставками.
Та
сукня, ті атласні шати,
Як
море під сяянням сонця,
У
нього я хочу пірнати,
Плисти
по безмежній затоці
Та
навіть за буй запливати,
Якщо
ти, звичайно, не проти,
Якщо
ламантини та скати
Не
будуть чинити супротив.
Ти
будеш сьогодні на святі,
Прикрашена
кольором дива,
Приходиш
у синьому платті,
Коли
ти насправді щаслива.
|