Я гадаю, що мало бути "не застаріле тіло", "та й" пишеться окремо.
І руки не шершаві, І серце не зболіле, Думки не у державі, Не застаріле тіло, І погляд не крикливий, Душа ще не змарніла, Мій голос не журливий - Бо ти лиш заясніла!
Красиво, емоційно, Миколо!:) мені сподобалось і вірш зрозумілий для мене повністю.. дивуюсь, що тобі в такий юний вік вдається передати такі глибокі почуття і роздуми.. Удачі та творчих пошуків...
Дякую,за те,що зрозумів вірш,а ще дякую за теплі слова!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")