ВЕРЕСЕНЬ Прикрась кімнату квітами яскравими, Поклич гостей, що раді буть з тобою. Вина налий, чи пригости їх кавою, Вечірньою, осінньою порою. Хай павутиння бабиного літа, Немов поштар, що добрі звістки носить, Твої надії понесе по світу І друзів щирих у твій дім запросить.
ЖОВТЕНЬ Жовтень листям барвистим розмальовує дні, Горобини намисто бачиш ти у вікні, Діамантову зливу, білі перли роси… Осінь – пані мрійливу в гості ти запроси, Посміхнись собі зранку (чи сльозинку змахни), І повітря світанку, наче вперше,вдихни, Закохайся, мов юнка, прожени… чи пробач, (чи солодким цілунком за кохання віддяч).
ЛИСТОПАД Дощ тебе вмив водоспадом, іній портрет змалював, Кожен листок листопада з святом тебе привітав, Вітер цілунок залишив,- трохи тебе засмутив, - Сонячний промінь потішив, - очі теплом обігрів. Легко щасливою бути, - просто щасливою будь, Спробуй погане забути, а про добро не забудь. Серце відкривши любові, іншим любов подаруй, Як листопад по діброві, легко до щастя прямуй.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 4472 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")