ГРУДЕНЬ Останній місяць року - надія на майбутнє… Іде тихеньким кроком минуле незабутнє. Минуле не змінити,- зроби його уроком,- Почни життя творити з Новим, прейдешнім, роком! А поки снігом білим твоє майбутнє вкрито, Свій перший крок сміливо наважся ти зробити, - Любов і сподівання неси завжди з собою, І теплі побажання - зимовою порою.
СІЧЕНЬ Завірюха за вікном, а в твоїй оселі – квіти, Добрі друзі за столом, побажання та привіти… А, можливо, ти – сама, день народження «святкуєш», І вважаєш, - все дарма, і про щось в житті жалкуєш… Все одно, цей день – він твій! В світі ти – така – єдина! Посміхнись. Поплач. Помрій. Ти – Безмежності Частина! Ти сама – Безмежний Світ, Неповторна і Важлива… І для Тебе – цей Привіт з Побажанням: «Будь щаслива!»
ЛЮТИЙ День народження у лютому, - зустрічай його, всміхаючись, Порадій всьому набутому, на найкраще сподіваючись. Сніговими хуртовинами, як мереживом огорнена, Відчувай себе перлиною, що на радість світу створена. Відчувай мороз нещирості… і тепло плеча надійного, Відрізняй «яскравість» «сірості» і прозорість благодійного… Помічай, як сніг, вальсуючи, ніжно рук твоїх торкається, Як, у променях пульсуючи, день новий тобі всміхається…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 4502 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")