Жінки, як троянди, щоб всі розквітали,
Чоловіки дуже ніжно їх всіх обнімали.
Кожна жінка, щоб мала чоловіка і діти,
Та в спальні у неї завжди пахли квіти.
***
Я жінкам всім жіночого щастя бажаю,
Побажань теж багато для них я ще маю.
Щоб була добра доля,та було добре жити,
Бо без жінки не можна в цім світі прожити.
***
Жінки, як троянди лиш тоді розквітають,
Коли ніжно їх люблять, та доглядають.
Як чоловік свою жінку буде доглядати,
Так будЕ його "СОНЦЕ"- і виглядати..
***
Всіх шануйте жінок і даруйте їм квіти,
Та цілуйте їх міцно, всіх треба любити.
Нехай жінка розтопиться в вашій любові,
Про любов говоріть їй при кожній розмові...
****
Тож будьте щасливі, жінки, всі на світі!
Нехай любять Вас чоловіки і діти!
Часто квіти приносять і ніжно цілують,
Бо вони ніжні й милі, і того вартують!
***
Всі жінки без любові прожити не можуть,
Теж вони цілуватись, й любитися хочуть....
Тож любіть всіх жінок і цілуйте їх ніжно
І тоді в ваших сім'ях буде все білосніжно!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")