Зелена молодість була, а буду, мабуть, ще стара, як вишня, що в саду у мами, цвіла собі, та й перестала. І зморшка лиш одна була, тепер їх кілька, - не біда, час не замориться ніколи, а от думки,- бувають нові... Тепер вже знаю те одне, що час всі гори обійде, і жінкою важливо бути, бо всій Землі не дасть заснути.
|