Тебе нема...тебе нема,життя нема так само, не бачу усмішки,що щастям наповняла я дивлюсь збоку-я вже більш не дивлюсь прямо- та пам'ятаю що мені ти ще казала... Я і в прохожих тебе кожен день шукаю, твоє ім'я я чую в кожному їх слові а може я тебе по-справжньому чекаю- і почуття мої до більшого готові? Скажи "чому"-коли на фото я твоє погляну- то серце хоче із грудей нестримно рватись, ти так далеко,та твій погляд знову манить- і моє тіло лиш тобі так хоче датись. Скажи "чому",коли твій голос знов почую, я гублю всі слова,які сказати маю- скажи "чому" я маю доленьку такую, а може я тебе по-справжньому чекаю? Скажи "чому",коли листа ти присилаєш- я радий ніби знову в перший раз, люблю тебе безтямно...ти це знаєш, але кажу лиш пару теплих фраз. Скажи "чому" з тобою був я геніальний,- було все рівно,чи живу я,чи вмираю, а зараз я від тебе-"вогник дальній" а може справді,що тебе я ще чекаю? Скажи...а ліпше я скажу,що ти-є особлива, до тебе тягнуся,без тебе,як,не знаю- ти-моя казка,моя квітка,моє диво,- ти лиш одна така,кого без розуму кохаю!!!
Вірш хороший, я з точки зору свого сприйняття. Але щось мені говорить, що критики його трошки пошматують. Та повір що це на краще. Молодець. А от замість пари теплих фраз, краще скажи як ти її кохаєш.............Такий буде результат...мммм
Чомусь не певен, що та особлива людина набереться терпіння дослухати вас до кінця. Спробуйте висловлюватися стисло, безжалісно позбутьтеся зайвого, чим, на жаль, переповнений вірш.
vy ne rozumiyete.Koly ya pyshu ii virsha,ya ne mozhu yogo skorotyty.Koly ya pozbudusya zayvogo,yak vy kazhete,moye perezhyvannya,yake ya xotiv peredaty v nyomu vtratyt sviy zmist.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")