Прекрасна рима і сюжет - у трьох стовпцях, Плекане почуття і миле залицяння, Та далі текст родив сумбур в думках, Син звідкіля? Пішов... Яке ж вертання? Можливо, я чогось не дочитав, Чи не під настрій я на вірш натрапив, Та платонічний дух, неначебто, літав І враз у плоті його автор втратив.
Василю, Ви мене щораз вражаєте! Щодо вірша - чудово! Ви настільки вміло, настільки прекрасно обіграли все)))) Змусили мене сміятись)))) Дякую)))) І при цьому зберегли і саму будову вірша))))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")