Криво?
Піду на пиво,
Хоч, може, я й тупий ослище.
Чуєш,
Я вередую?
Не претендую!
На міліметр не стану ближче.
Певно,
Таки даремно
Тепер дала мені режим без візи.
Вдасться?
Не з нашим щастям!
Якого трясця
Я сам у цю петлю полізу?
Підло!
Зворотній відлік.
Долоня лясь себе по пиці!
Дивно!
На ноги рівні.
Життя – це гівна…
Стрибай сюди, моя ти кицю!