В житті буває дуже важко То дощ, то вітер, то мороз І тінь впаде, і сніг так рясно Як бути серед тисяч гроз? Погляньте на співочу птажку: Вогонь весни в душі не згасне Хай гріє Вас завжди любов!
Життєвий, журливий, сердечний вірш і гарно читається, не зважаючи на неправильний наголос "кожУхом", за винятком одного рядка - "Очі мої щодня купаються,"що вибивається із ритму, може, краще сказати так - Слізьми щоразу умиваюся.
Так побудовано життя - від тепла материнського лона до довічного холоду по закінченні. Але ми, певно, для того й випускаємося у світ, аби й самим принести в нього часточку тепла. Бо то, певно, тільки здається, що світ зігрівається виключно сонцем. Душею, як на мене, не менше.
Покличте у серце живого Ісуса, попросіть Його стати вашим особистим Господом і Спасителем, вашим Сонцем, теплом і радістю, царювати у вашому серці і у житті. Віддайте Йому свій сум, страх, безнадію, полюбіть Його, як Він нас полюбив. Не думайте про погоду, не сійте словом і думками холоду, страху, а беріть в руки Євангеліє, читайте і просіть Його дати вам здоров'я, мир, радість, наповнити теплом і любов'ю. Бог вірний Своєму Слову: Якщо любите Мене, Слово Моє бережіть і все, що попросите в Ім'я Моє – в Ім'я Ісуса Христа, то буде вам.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")