Гойдаються життя хиткого ваги
Поміж зневір, підозр і злих наруг.
Кохай мене і не звертай уваги,
На всі плітки, що ширяться навкруг.
Кохай мене! Не накопичуй бруду
У чистім серці, не копи жалю
Я із тобою, люба, завжди буду
Хоч і в самої смерті на краю.
|