З минулого тобі пишу листи -
Там зовсім інші ми - і я, і ти,
Там зовсім інший світ встає із забуття
І я по-іншому оцінюю життя.
Але змінить не може плин років
Моїх до тебе ніжних почуттів.
Тепер, як і тоді, і в снах, і наяву
Лише тобою, лиш тобою я живу.
Кохана,
Вір: любов моя жива,
Вір: то не прості слова.
Смисл мого життя - це ти.
Я в полоні світлих мрій.
Незабутній образ твій
У моєму серці назавжди.
Хай час летить у зоряні світи,-
Для мене в цьому світі є лиш ти.
Тобі одній до ніг я небо прихилю.
О, як безмежно я тебе люблю, люблю.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")